Setmana cultural dedicada a finals del XIX

Del 3 al 8 d’octubre, la Falla Barri de la Llum celebrarà su XXVI Setmana Cultural centrada en la València de finals dels segle XIX, un període carregat de canvis per a la ciutat. La part principal de la mateixa serà una exposició amb el lema “Del Vuitcents al Noucents (La cultura valenciana entre dos segles)”, la qual tractarà, per una banda, el context polític, econòmic, social, urbà i festiu entre els anys 1868 i 1909; i per l’altra, farà una aproximació a valencians il·lustres. Una vegada tancada esta exposició hi haurà sopars d’època, una discoteca mòbil, una despertà i una processó cívica. Pots descarregar-te el programa sencer ací: Díptic Setmana Cultural Falla Barri de La Llum 2009

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar