¿Has leído "La Crida"?

Les 12 hores de truc de S.C. Tenerife

Els més addictes a este joc tan valencià poden apuntar-se a les XII hores de truc en la Falla Santa Cruz de Tenerife-Ángel del Alcázar. Se celebraran el dia 3 d’octubre, i podran participar fallers de qualsevol comissió (fins a 16 falles poden apuntar-se). Com que tantes hores són esgotadores fins i tot per als més bojos per les cartes, l’organització ha previst donar d’esmorsar, berenar i dinar, i a més hi haurà rifes i regals, a més dels trofeus dels guanyadores. La inscripció és gratuïta, i pot sol·licitar-se en el correu fallatenerife@hotmail.com o en personal al casal (carrer Santa Cruz de Tenerife, front al número 2, de València).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar