Les 12 hores de truc de S.C. Tenerife

Els més addictes a este joc tan valencià poden apuntar-se a les XII hores de truc en la Falla Santa Cruz de Tenerife-Ángel del Alcázar. Se celebraran el dia 3 d’octubre, i podran participar fallers de qualsevol comissió (fins a 16 falles poden apuntar-se). Com que tantes hores són esgotadores fins i tot per als més bojos per les cartes, l’organització ha previst donar d’esmorsar, berenar i dinar, i a més hi haurà rifes i regals, a més dels trofeus dels guanyadores. La inscripció és gratuïta, i pot sol·licitar-se en el correu fallatenerife@hotmail.com o en personal al casal (carrer Santa Cruz de Tenerife, front al número 2, de València).

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar