Setmana cultural infantil a l’Empalme

Escut Falla Empalme (Burjassot)La Falla de l’Empalme de Burjassot (oficialment Mariano Benlliure-Séquia de Tormos) torna de les vacances amb una setmana cultural dedicada als xiquets. Serà del 14 al 19 de setembre, i en ella hi haurà jocs, playbacks i vídeojocs, a més de consells per a utilitzar correctament els petards i altres activitats dirigides als més menuts.

Este és el programa íntegre de la I Setmana Cultural Infantil de la comissió:

DILLUNS 14: Inauguració a les 20:30 hores, estant previst que assistisca (ja que ha estat convidada) la Fallera Major Infantil de València, María Berbel Fernández i la seua Cort d’Honor. Hi haurà un vi d’honor. Des d’aquell dia podrem vore una exposició en el nostre casal d’indumentària valenciana infantil.

DIMARTS 15: Des de les 18:00 hores i al carrer Sèquia de Tormos, tornejos esportius i / o realització de gimcanes, sent les activitats segons les edats dels infantils.

DIMECRES 16: Demostració de playbacks al carrer Sèquia de Tormos a les 18:00 hores. Tots els infantils que esteu interessats en fer un playback, tingueu l’edat que tingueu, formeu grups i apunteu-se. Aquesta demostració l’obrirà i tancarà el nostre grup de playbacks gran, que així van començar.

DIJOUS 17: Campionat de Consoles al casal a les 18:00 hores.

DIVENDRES 18: La “Penya el Coet” vindrà a donar-nos una xerrada sobre la pólvora, les cures que hem de tenir, i culminarà amb una demostració al carrer Sèquia de Tormos, també a les 18:00 hores. Després hi haurà berenar-sopar per a tots els infantils.

DISSABTE 19: Castells inflables al carrer Sèquia de Tormos, des de les 10:00 hores aproximadament, fins a l’hora de dinar, ja que hi haurà paelles per a tots els infantils.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar