Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Setmana cultural infantil a l’Empalme

Escut Falla Empalme (Burjassot)La Falla de l’Empalme de Burjassot (oficialment Mariano Benlliure-Séquia de Tormos) torna de les vacances amb una setmana cultural dedicada als xiquets. Serà del 14 al 19 de setembre, i en ella hi haurà jocs, playbacks i vídeojocs, a més de consells per a utilitzar correctament els petards i altres activitats dirigides als més menuts.

Este és el programa íntegre de la I Setmana Cultural Infantil de la comissió:

DILLUNS 14: Inauguració a les 20:30 hores, estant previst que assistisca (ja que ha estat convidada) la Fallera Major Infantil de València, María Berbel Fernández i la seua Cort d’Honor. Hi haurà un vi d’honor. Des d’aquell dia podrem vore una exposició en el nostre casal d’indumentària valenciana infantil.

DIMARTS 15: Des de les 18:00 hores i al carrer Sèquia de Tormos, tornejos esportius i / o realització de gimcanes, sent les activitats segons les edats dels infantils.

DIMECRES 16: Demostració de playbacks al carrer Sèquia de Tormos a les 18:00 hores. Tots els infantils que esteu interessats en fer un playback, tingueu l’edat que tingueu, formeu grups i apunteu-se. Aquesta demostració l’obrirà i tancarà el nostre grup de playbacks gran, que així van començar.

DIJOUS 17: Campionat de Consoles al casal a les 18:00 hores.

DIVENDRES 18: La “Penya el Coet” vindrà a donar-nos una xerrada sobre la pólvora, les cures que hem de tenir, i culminarà amb una demostració al carrer Sèquia de Tormos, també a les 18:00 hores. Després hi haurà berenar-sopar per a tots els infantils.

DISSABTE 19: Castells inflables al carrer Sèquia de Tormos, des de les 10:00 hores aproximadament, fins a l’hora de dinar, ja que hi haurà paelles per a tots els infantils.