Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘Tot és festa’ torna (si caben tants al plató)

Tot és festa, amb Jaume BronchudEl dia 9 de setembre, Jaume Bronchud comença la nova temporada del seu programa Tot és festa en Levante TV, i sembla que no se sentirà sol en ell: tindrà ¡més de 30 col·laboradors! Entre els nous hi ha noms tan popular en el món faller com Julián Carabantes, president de la Falla Barri Beteró i locutor, i Marta Agustín, fallera major de València de 2009.

En efecte, a les 21.30 hores tornarà este programa d’informació fallera i d’altres festes, amb una hora en directe carregada de novetats, segons comenta el seu director. A banda de les col·laboracions habituals de persones com Leo Marín, Ernesto de Sostoa, Kepa Llona, Mayra Piqueres, Gueguel Masmanian, José Manuel Acosta, Javi Gisbert, Javi Tejero o Miguel Prim, trobarem nous fitxatges com Carolina Barranco, Teresa Sabater, Inma Beltrán, Raúl Mora, Diego Palacios, Julián Carabantes, Amparo Benedito, Amparo Navarro, Inmaculada Guerrero, Merche Garín, Lucía Andrés Zarapico i la fallera major de València 2009, Marta Agustín, i algunes components de la seua Cort d’Honor (Alba Puigcerver, Mireia Salcedo, Amparo Gallardo, Consue Haro i Virginia Silla). Este fum de gent que forma l’equip posarà en l’aire seccions del programa com, per exemple, “Clar i ras”, “En primera persona”, “La ronda de Sostoa”, “De bat a bat” i “Fent corro”.