Concurs fotogràfic de Ferros

A vore si ens entenem: el concurs no consistix a fer fotografies a trossos de ferro, sinó que el convoca la Falla Ferros-Juan Bautista Perales. Podrà participar qualsevol interessat, siga o no faller d’esta comissió, tenint dret a presentar una imatge per cadascuna de les tres modalitats que hi ha (color, blanc i negre o sépia, i curiosa) sempre que tinga un tema faller. La portada del llibret de la comissió per a 2010 podrà ser una de les imatges presentades.

Un jurat seleccionarà una foto guanyadora per cada modalitat, encara que si no existix prou qualitat en alguna, pot declarar el premi desert. La comissió es reserva el dret d’utilitzar les imatges afortunades com considere oportú, fins i tot per a ser la portada del seu pròxim llibret.

Els treballs es poden presentar fins al 20 de setembre al casal de la Falla Ferros (carrer de les Fustes, 3 i 5, València) amb una grandària de 20×25 cm, en un sobre tancat i amb un full a banda amb el nom del participant i, si es desitja, el lema de la foto presentada. Les instantànies concursants s’exposaran a la seu social de la falla del 25  al 27 de setembre, dia del lliurament de premis. Més informació en el blog del Sector Camins al Grau.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar