La verema de Requena es presenta a Na Jordana

El passat 1 de juliol a la Falla Na Jordana va ser protagonista el vi, i no és que acabaren tots borratxos precisament, sinó perquè el seu casal va ser el lloc on va presentar-se el passat 1 de juliol el cartell de la Fira i LXII Festa de la Verema de Requena, així com la maqueta del monument dedicat a la verema que realitzarà l’artista Vicent Llàcer.

En la roda de premsa va presentar-se oficialment la Fira i Festa de la Verema i la Fira del Vi de Requena, i es va fer una introducció històrica d’esta celebració. També va aprofitar-se l’acte per a declarar el germanament entre la Falla Na Jordana i la Festa de la Verema de Requena i per a llançar la campanya de màrqueting turístic d’esta última. Per últim, es va presentar el II Concurs Popular de Catadors “Ciudad de Requena”.

Quant al monument que es plantarà en les festes de Requena, el construirà Vicent Llàcer per quinta vegada, però enguany estarà realitzat íntegrament en vareta i amb el guió de José Miguel Aparicio. Un vi d’honor i la degustació de productes típics de Requena van donar per finalitzat l’acte on van assistir l’alcalde de Requena, Adelo Montés; la Reina de la Festa de la Verema, Estíbaliz Carrasco; el president de Na Jordana, Pere Borrego; el president de la comissió executiva de l’esmentada festa, Enrique López; el president de Ferevin, Carlos Cárcel; i l’artista del monument, Vicent Llàcer.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar