A voltes amb l’Ofrena

[singlepic id=467 w=110 h=110 float=left]¡El conte de mai acabar! Segons informa [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE], ahir van presentar-se cinc propostes per a evitar que l’Ofrena de Flors siga més llarga que un discurs de Fidel Castro en els seus bons temps. La tercera via, el tercer dia i traure l’acte de la setmana fallera són opcions ja conegudes que es prendran en compte segons Mari Carmen Rodríguez, vice-presidenta d’Organització Festiva de Junta Central Fallera, que fa informar-ne als delegats de sector abans del debat en el ple de l’organisme municipal.

En concret, les opcions que proposa Rodríguez per a solucionar el problema de l’Ofrena són les següents:

  1. La tercera via, o siga, un tercer recorregut pels carrers Bosseria i Cavallers.
  2. Nou punt de concentració a la plaça de l’Ajuntament.
  3. Redistribució dels sectors pels dos camins actuals.
  4. Desfilar també la vesprada del 16 de març.
  5. Traslladar d’Ofrena al cap de setmana anterior al dia de Sant Josep (proposta del Cercle d’Opinió de Fulles de Llorer i Brillants).

Les propostes es debatran, com s’ha dit adés, al ple de Junta Central Fallera,  i en setembre anirà a l’assemblea de presidents. Félix Crespo, president de l’organisme, ha declarat que les possibles solucions s’explicaran als presidents de falla amb un informe que contindrà dades estadístiques de l’Ofrena, per tal que es puga decidir amb millor criteri. També tindran veu en la decisió els tècnics municipals i la policia local.

3 ideas sobre “A voltes amb l’Ofrena”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar