Un llapis de memòria per als amics de Na Jordana

amnjPotser eres admirador de la Falla Na Jordana, però, ¿de carnet? La comissió torna a llançar la seua proposta per a ser “Amic de Na Jordana”, en la qual, per vint euros, ajudes al finançament de les activitats culturals i festives d’esta comissió del Carme, reps regals i participes en diversos sortejos, inclòs el d’un ninot. Esta iniciativa ha gosat de tant èxit que altres falles de la ciutat n’han posat en marxa algunes similars.

Cada amic o amiga “oficial” rebrà de regal un llapis de memòria (o siga, un pen drive) d’1 Gb amb l’himne de Na Jordana, els acords de El Meu Carme, l’escut de la comissió i fotografies de les falles plantades de 1951 a 2009. També podrà entrar gratuïtament a vore el monument gran i utilitzar el servei de bar del casal, i a més entrarà en el sorteig d’un ninot de la falla infantil i d’un viatge a París per a dues persones. Se’n pot aconseguir més informació en la web www.najordana.es, escrivint al correu najordana@najordana.es o en la seu social del carrer Salvador Giner de València.