¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Un llapis de memòria per als amics de Na Jordana

Potser eres admirador de la Falla Na Jordana, però, ¿de carnet? La comissió torna a llançar la seua proposta per a ser “Amic de Na Jordana”, en la qual, per vint euros, ajudes al finançament de les activitats culturals i festives d’esta comissió del Carme, reps regals i participes en diversos sortejos, inclòs el d’un ninot. Esta iniciativa ha gosat de tant èxit que altres falles de la ciutat n’han posat en marxa algunes similars.

Cada amic o amiga “oficial” rebrà de regal un llapis de memòria (o siga, un pen drive) d’1 Gb amb l’himne de Na Jordana, els acords de El Meu Carme, l’escut de la comissió i fotografies de les falles plantades de 1951 a 2009. També podrà entrar gratuïtament a vore el monument gran i utilitzar el servei de bar del casal, i a més entrarà en el sorteig d’un ninot de la falla infantil i d’un viatge a París per a dues persones. Se’n pot aconseguir més informació en la web www.najordana.es, escrivint al correu najordana@najordana.es o en la seu social del carrer Salvador Giner de València.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar