El Distrito Fallas entra en Facebook

fb¡Com ha canviat Internet des que va nàixer el projecte Distrito Fallas en 2001! Per aquella època, el Flash era només un gelat allargat i no una animació dins d’una pàgina web, la banda ampla era més be “estreta” comparada amb les opcions actuals, i el xat era una curiositat immensa per a la joventut que va fer perdre’s alguna classe a més d’u. Però els temps canvien, i actualment la interacció entre els internautes és enorme gràcies a les xarxes socials virtual. Com que esta web no podia quedar-se darrere, hui s’ha obert un grup dins de Facebook on poden apuntar-se tots els amics del Distrito Fallas per estar al tant de les últimes novetats publicades (tant notícies com pàgines divulgativas o d’humor) i opinar sobre els continguts, entre altres coses. Podeu localizar el grup fent clic ací o entrant en Facebook i buscant “Distrito Fallas”. ¡Gràcies per apuntar-vos!

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar