El Distrito Fallas entra en Facebook

¡Com ha canviat Internet des que va nàixer el projecte Distrito Fallas en 2001! Per aquella època, el Flash era només un gelat allargat i no una animació dins d’una pàgina web, la banda ampla era més be “estreta” comparada amb les opcions actuals, i el xat era una curiositat immensa per a la joventut que va fer perdre’s alguna classe a més d’u. Però els temps canvien, i actualment la interacció entre els internautes és enorme gràcies a les xarxes socials virtual. Com que esta web no podia quedar-se darrere, hui s’ha obert un grup dins de Facebook on poden apuntar-se tots els amics del Distrito Fallas per estar al tant de les últimes novetats publicades (tant notícies com pàgines divulgativas o d’humor) i opinar sobre els continguts, entre altres coses. Podeu localizar el grup fent clic ací o entrant en Facebook i buscant “Distrito Fallas”. ¡Gràcies per apuntar-vos!

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar