El Distrito Fallas entra en Facebook

fb¡Com ha canviat Internet des que va nàixer el projecte Distrito Fallas en 2001! Per aquella època, el Flash era només un gelat allargat i no una animació dins d’una pàgina web, la banda ampla era més be “estreta” comparada amb les opcions actuals, i el xat era una curiositat immensa per a la joventut que va fer perdre’s alguna classe a més d’u. Però els temps canvien, i actualment la interacció entre els internautes és enorme gràcies a les xarxes socials virtual. Com que esta web no podia quedar-se darrere, hui s’ha obert un grup dins de Facebook on poden apuntar-se tots els amics del Distrito Fallas per estar al tant de les últimes novetats publicades (tant notícies com pàgines divulgativas o d’humor) i opinar sobre els continguts, entre altres coses. Podeu localizar el grup fent clic ací o entrant en Facebook i buscant “Distrito Fallas”. ¡Gràcies per apuntar-vos!