Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Fira de Primavera solidària

cartel feria de la primavera 2009Música, animadors, tómboles, castells inflables i molt més hi haurà en la Fira de la Primavera que tindrà lloc als Jardins dels Vivers els dies 16 i 17 de maig d’11 a 21 hores, i en la qual col·laborarà la Falla Salamanca-Comte d’Altea i la Falla Els Generals. Esta fira és una bona ocasió per a passar un dia entretingut, i de pas ajudar a les associacions Asprona, Avapace, Asindown i Bona Gent, les quals dediquen els seus esforços a fer una vida millor a xiquets i disminuits psíquics. Eixos dos dies hi ha previstes activitats per a majors i xiquets com les esmentades, i a més modelat de ceràmica, tallers de pintura, pintades de camisetes, jocs d’habilitat, karaoke, trens per a passejar, un globus aerostàtic i molt més.