Fira de Primavera solidària

Música, animadors, tómboles, castells inflables i molt més hi haurà en la Fira de la Primavera que tindrà lloc als Jardins dels Vivers els dies 16 i 17 de maig d’11 a 21 hores, i en la qual col·laborarà la Falla Salamanca-Comte d’Altea i la Falla Els Generals. Esta fira és una bona ocasió per a passar un dia entretingut, i de pas ajudar a les associacions Asprona, Avapace, Asindown i Bona Gent, les quals dediquen els seus esforços a fer una vida millor a xiquets i disminuits psíquics. Eixos dos dies hi ha previstes activitats per a majors i xiquets com les esmentades, i a més modelat de ceràmica, tallers de pintura, pintades de camisetes, jocs d’habilitat, karaoke, trens per a passejar, un globus aerostàtic i molt més.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar