Fira de Primavera solidària

cartel feria de la primavera 2009Música, animadors, tómboles, castells inflables i molt més hi haurà en la Fira de la Primavera que tindrà lloc als Jardins dels Vivers els dies 16 i 17 de maig d’11 a 21 hores, i en la qual col·laborarà la Falla Salamanca-Comte d’Altea i la Falla Els Generals. Esta fira és una bona ocasió per a passar un dia entretingut, i de pas ajudar a les associacions Asprona, Avapace, Asindown i Bona Gent, les quals dediquen els seus esforços a fer una vida millor a xiquets i disminuits psíquics. Eixos dos dies hi ha previstes activitats per a majors i xiquets com les esmentades, i a més modelat de ceràmica, tallers de pintura, pintades de camisetes, jocs d’habilitat, karaoke, trens per a passejar, un globus aerostàtic i molt més.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar