¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Un diputat del PSPV-PSOE rep el Ninot d’Or

El diputat pel PSPV-PSOE Josep Santamaria rebrà el Ninot d’Or del Gremi Artesà d’Artistes Fallers per haver tramitat en el Congrés la proposició no de llei on es demanava que l’ofici d’artista fallera s’incloguera en la Formació Professional. Eixa proposició va ser aprovada el 17 de març per unanimitat dels diputats nacionals. També rebran el Ninot d’Or la Falla Sevilla-Dénia pel seu centenari, la Junta Local Fallera de Torrent, els artistes José Vicente Cebrián Miguet, Vicente Demets, Jaime Navarro Lloret, Joan Martí Marínez, Francisco Real Pérez i Mario Seguer, a més de les falleres majors de València 2009, Marta Agustín i María Berbel.

Per altra banda, el gremi concedirà la insígnia d’or a títol pòstum a Vicent Agulleiro Aguilella, mentre que la insígnia d’argent la tindran els artistes jubilats Rafael Boluda, Alfonso Díaz Tarazona, Vicente López Gallego, José Martí Planes, Manuel Olivert Varó, i el desaparegut Vicente Cebrián Zamora.