¿Has leído "La falla de La Margot"?

Banderes per a l’any que ve

Amb la notícia de Fallas.com titulada Necesitamos vuestra colaboración es pot pensar que Junta Central Fallera vol que li donem diners (ja sabem que l’Ajuntament de València està pelat), però no es això afortunadament. El que demana l’organisme municipal és que els fallers despistats o deixats retiren d’una vegada les banderes i les llums que encara es troben pels carrers, perquè ja és hora. I és que les Falles van acabar fa un mes, i encara es veuen restes de la festa com el de la foto, presa hui mateix al Cabanyal. Afortunadament, cap comissió ha guardat la falla.

Ara que ben pensat, en estos temps de crisi és una bona idea mantenir els adorns fallers al carrer, perquè així duren per a tots els anys. I a més, seria una mesura que llevaria faena als fallers, cosa que aniria de meravella a aquelles comissions on quatre treballen i dos-cents s’enganxen a la barra lliure.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar