Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Moisés de Regino Mas?

Marxant una d’artistes i presidents

escut smmAnem de passeig per València i altres poblacions buscant informacions sobre artistes fallers i presidents per a 2010. La Falla Tres Forques-Conca-Pérez Galdós contractarà de nou José Jarauta “Pepo” per al monument gran i José Luis Gómez Mira per a l’infantil. També comptarà de nou amb els seus artistes de 2009 la Falla Gran Via del Sud (Bétera), els quals són Miguel Angel Royo i Jose Mª Bauxauli. A Alfafar, la Falla El Sequer repetirà amb l’artista Juane Cortell junt al guionista Quino Puig. Quant a presidents, José Vicente Marco ho serà per segon any consecutiu a Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, mentre que Llibertat-Teodor Llorente (Burjassot) en tenen de nou (Fernando Castillo Collado). A Mislata, la Falla Pare Santonja-Cardenal Benlloch ja han nomenat tant al president gran com a l’infantil, els noms dels quals són José Sánchez Saiz i Álvaro Cardona Ruiz respectivament.