Fallas para falleros y no falleros según Candreu

¿Cap la reflexió filosòfica en el monument faller?

uvSí que és veritat que les Falles és una festa que dóna molt a parlar i des de molts punts de vista. L’habitual era analitzar la festa des de la sociologia, l’art, la història i fins i tot sobre el tema de moda en estos temps, l’economia, però sembla que es pot posar més creativitat a la manera de vore les Falles. En efecte, la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València ha programat un debat sobre el tema “¿Cap la reflexió filosòfica en el monument faller?” per al dijous 30 d’abril a les 18.30 hores, dins del saló de graus del seu edifici.

Els ponents convidats per a la xerrada són:

  • Fernando Morales Checa, periodista, coordinador de la web Monfaller.com.
  • José Luis García Nadal, doctor en filosofia i artista faller.
  • Alberto Ferrer García, estudiante de filosofia i teologia, i artista faller.
  • Manuela Trasobares Haro, mezzosoprano, pintora i escultora, i artista fallera.