Benifaió inaugurarà les seues Falles 2009 divendres

benifaioEste divendres comencen les Falles de Benifaió amb l’obertura de l’Exposició del Ninot i l’homenatge fotogràfic a l’artista faller Regino Mas, fill predilecte de la població des de fa 60 anys. Tant una com l’altra s’inauguraran el divendres 6 de març a les 21.00, al Centre Cultural Enric Valor.  Així mateíx, la Crida es farà el 7 de març i hi ha prevista una visita al Gremi d’Artistes Fallers el dia 16.

En la inauguració de la doble exposició estaran les falleres majors de Benifaió, Laura Molina i Paloma Domínguez, amb les seues corts d’honor. També assistiran les falleres majors i presidents de les comissions de la localitat, la presidenta de la Junta Local, Amparo Arcís, i les nétes de Regino Mas. En la part dedicada a este artista es podran vore imatges del mateix al taller i de les seues obres des de principis del segle XX fins als anys 60.

 Quant a la Crida, serà a les 20.00 hores i anirà precedida d’una cavalcada fallera que començarà a les 16.30 a l’avinguda Miguel Hernández, encreuament amb el carrer Santa Bàrbara.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar