Benifaió inaugurarà les seues Falles 2009 divendres

benifaioEste divendres comencen les Falles de Benifaió amb l’obertura de l’Exposició del Ninot i l’homenatge fotogràfic a l’artista faller Regino Mas, fill predilecte de la població des de fa 60 anys. Tant una com l’altra s’inauguraran el divendres 6 de març a les 21.00, al Centre Cultural Enric Valor.  Així mateíx, la Crida es farà el 7 de març i hi ha prevista una visita al Gremi d’Artistes Fallers el dia 16.

En la inauguració de la doble exposició estaran les falleres majors de Benifaió, Laura Molina i Paloma Domínguez, amb les seues corts d’honor. També assistiran les falleres majors i presidents de les comissions de la localitat, la presidenta de la Junta Local, Amparo Arcís, i les nétes de Regino Mas. En la part dedicada a este artista es podran vore imatges del mateix al taller i de les seues obres des de principis del segle XX fins als anys 60.

 Quant a la Crida, serà a les 20.00 hores i anirà precedida d’una cavalcada fallera que començarà a les 16.30 a l’avinguda Miguel Hernández, encreuament amb el carrer Santa Bàrbara.