¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

La ‘Revista d’Estudis Fallers’ es presenta el 23

refEls últims dies de febrer i primers de març són per a fartar-se de presentacions de publicacions falleres. El dia 23 de febrer li toca el torn a la Revista d’Estudis Fallers, editada per l’Associació d’Estudis Fallers i que enguany analitza un tema d’actualitat: l’economia de la festa. L’acte començarà a les vuit de la vesprada al casal de la Falla Na Jordana, i en ell també s’entregarà el Premi Enric Soler i Godes al millor article de llibret i es farà un balanç dels dos anys del Centre de Documentació Fallera. Abans es presentaran dos llibrets: el de la Falla El Mocador de Sagunt, el dia 18 a les 20.00 hores al Consell Agrari de la ciutat, i el de la Falla Joan d’Aguiló-Gaspar Aguilar dos dies després a les 20.30 dins de la Beneficència.

Quant al segon llibret esmentat, està dedicat a l’Exposició Regional Valenciana de 1909 i compta amb els següents estudis:

  • L’Exposició Regional Valenciana, a càrrec de José Huguet Chanzá., acadèmic d’Honor de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles.
  • Els cartells de l’Exposició Regional, a càrrec de Rafael Contreras Juesas, doctor en Belles Arts.
  • L’Himne de l’Exposició, a càrrec de Salvador Chuliá Hernández, director del Conservatori Municipal de Música José Iturbi.
  • Original i Còpia, a càrrec de Joan Castelló Lli i Javier Mozas, de l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF).
  • El foc en les falles, a càrrec de J. Miguel Arce Martínez, llicenciat en Belles Arts.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar