Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ortifus y las fallas?

La ‘Revista d’Estudis Fallers’ es presenta el 23

refEls últims dies de febrer i primers de març són per a fartar-se de presentacions de publicacions falleres. El dia 23 de febrer li toca el torn a la Revista d’Estudis Fallers, editada per l’Associació d’Estudis Fallers i que enguany analitza un tema d’actualitat: l’economia de la festa. L’acte començarà a les vuit de la vesprada al casal de la Falla Na Jordana, i en ell també s’entregarà el Premi Enric Soler i Godes al millor article de llibret i es farà un balanç dels dos anys del Centre de Documentació Fallera. Abans es presentaran dos llibrets: el de la Falla El Mocador de Sagunt, el dia 18 a les 20.00 hores al Consell Agrari de la ciutat, i el de la Falla Joan d’Aguiló-Gaspar Aguilar dos dies després a les 20.30 dins de la Beneficència.

Quant al segon llibret esmentat, està dedicat a l’Exposició Regional Valenciana de 1909 i compta amb els següents estudis:

  • L’Exposició Regional Valenciana, a càrrec de José Huguet Chanzá., acadèmic d’Honor de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles.
  • Els cartells de l’Exposició Regional, a càrrec de Rafael Contreras Juesas, doctor en Belles Arts.
  • L’Himne de l’Exposició, a càrrec de Salvador Chuliá Hernández, director del Conservatori Municipal de Música José Iturbi.
  • Original i Còpia, a càrrec de Joan Castelló Lli i Javier Mozas, de l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF).
  • El foc en les falles, a càrrec de J. Miguel Arce Martínez, llicenciat en Belles Arts.