Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Benifaió farà un homenatge a Regino Mas

[singlepic id=35 w=320 h=240 float=left]L’Ajuntament de Benifaió realitzarà un homenatge al mític artista faller Regino Mas, fill predilecte de la localitat, plantant una reproducció de la seua coneguda falla La llei de l’embut, plantada al Mercat Central de València en 1944. D’esta manera se celebra que enguany, Mas compliria 110 anys i faria 60 del seu nomenament com a fill predilecte del seu poble natal. Francisco Gozalbo està construint la rèplica del premiat monument, la qual arribarà als huit metres d’altura i portarà ninots vestits amb roba real, com era habitual en els anys quaranta. A banda d’esta falla, el record a Regino Mas tindrà també una mostra fotogràfica a l’Exposició del Ninot de Benifaió, la qual s’inaugurarà el 6 de març al Centre Cultural Enric Valor.