Fotos del més divertit de l’Exposició del Ninot

img 0166Per fi, les galeries de fotos de l’Exposició del Ninot 2009 estan acabades. Quasi 100 imatges de les figures més enginyoses i divertides que hi ha exposades, tant grans com infantils, de les més de 740 que hi ha a les carpes de Nuevo Centro. Cal destacar la quantitat de ninots de Rita Barberá i Zapatero que es troben enguany, encara que també es parodien altres famosos com Félix Crespo (president de Junta Central Fallera), el cuiner Karlos Arguiñano, el president de la Diputació de Castelló Carlos Fabra, l’arquitecte Santiago Calatrava i el periodista Julio Tormo. El tema de la crisi és molt recorregut, però també hi ha ninots que tracten l’especulació urbanística, la corrupció política, la polèmica cúpula de l’escultor Barceló, la crítica a les corregudes de bous i altres temes d’actualitat. Quant als infantils, cal destacar que hi ha figures de gran qualitat en totes les seccions, i que amb algunes de la secció especial es demostra que la bellesa estètica no està renyida amb l’enginy i l’humor. Les reivindicacions apareixen també entre els menuts, com el canvi climàtic (el Pare Noel ix en banyador en un grup),  els drets dels xiquets i altra vegada el desacord amb la festa dels bous.

Ninots grans:

[nggallery id=23]

 

Ninots infantils:

[nggallery id=24]

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar