Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Una cavalcada, un parxís i una granja guanyen un concurs de betlems

No és que ja estiga borratxo de cava abans de la Nit de Nadal: realment l’Agrupació de Falles del Botànic ha premiat tres betlems molt originals enguany que representen la Cavalcada de Reis, un parxís amb personatges bíblics que són fitxes i una xicoteta granja amb les escenes damunt. Les comissions que han ideat construccions tan curioses han sigut, respectivament, Santa M. Micaela-Martí l’Humà, que ha guanyat el primer premi; Borrull-Túria, el segon; i Nord-Dr. Zamenhoff, el tercer. Si Jesucrit veiera estos portals, al·lucinaria de com han canviat els temps des que ell anava multiplicant pans i peixos per allí.

Estes són les imatges dels betlems premiats:

1botanic.thumbnail

 

2botanic.thumbnail

 

3botanic.thumbnail