Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ortifus y las fallas?

Fallers editen postals nadalenques solidàries

postales navidad.thumbnailSi eres dels que, a pesar d’existir Internet, encara envien les felicitacions de Nadal de tota la vida (o siga, d’estes que són de cartró, s’escriu un missatge en boli i s’envien posant un segell), tens l’oportunitat d’escriure unes quantes als teus amics i familiars i, de pas, donar diners a causes solidàries gràcies a les comissions de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals i Els Generals. Les dos han editat postals que ajudaran a persones que ho necessiten i que pots adquirir als casals de les falles, entre altres punts de venda.

En el cas de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, la campanya de les postals porta el títol “Somriu… és Nadal” i els seus beneficis aniran a parar a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer. El preu del jocs complet és de 5 euros, i pot comprar-se, com ja s’ha comentat, al casal (C/ Pobla de Farnals, 48), al local de l’associació beneficiària (C/ Nicolau Primitiu, 15) i a altres llocs de València (Artesania Bertomeu, Carrera Malilla, 2; Farmacia C/ José Aguilar; Farmacia Fdo.Minguet. C/ Virgen de la Cabeza 60; Farmacia Patiño Ricoli, C/ Maximiliano Thous, 13; Artesanies Bertomeu, C/ Malilla, 2; i Estanco núm. 110, Av. Marconi, 8).

Per la seua banda, la Falla Els Generals enquadra les targetes dins del seu programa “12 causes, 12 obres” i les ha dibuixades una xiqueta de la comissió anomenada Maria Cubells. Estes postals es repartiran el dia 19 de desembre, en una festa nadalenca que recorrerà a partir de les 18.00 hores els carrers de la demarcació. Els xiquets aniran amb indumentària de Nadal i acompanayts amb panderetes i tambors. Amb açò es recaptaran fons per a l’associació FEBHCV d’afectats per espina bífida i hidrocefàlia. El preu de cada targeta nadalenca és d’un euro.