Fallers editen postals nadalenques solidàries

postales navidad.thumbnailSi eres dels que, a pesar d’existir Internet, encara envien les felicitacions de Nadal de tota la vida (o siga, d’estes que són de cartró, s’escriu un missatge en boli i s’envien posant un segell), tens l’oportunitat d’escriure unes quantes als teus amics i familiars i, de pas, donar diners a causes solidàries gràcies a les comissions de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals i Els Generals. Les dos han editat postals que ajudaran a persones que ho necessiten i que pots adquirir als casals de les falles, entre altres punts de venda.

En el cas de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, la campanya de les postals porta el títol “Somriu… és Nadal” i els seus beneficis aniran a parar a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer. El preu del jocs complet és de 5 euros, i pot comprar-se, com ja s’ha comentat, al casal (C/ Pobla de Farnals, 48), al local de l’associació beneficiària (C/ Nicolau Primitiu, 15) i a altres llocs de València (Artesania Bertomeu, Carrera Malilla, 2; Farmacia C/ José Aguilar; Farmacia Fdo.Minguet. C/ Virgen de la Cabeza 60; Farmacia Patiño Ricoli, C/ Maximiliano Thous, 13; Artesanies Bertomeu, C/ Malilla, 2; i Estanco núm. 110, Av. Marconi, 8).

Per la seua banda, la Falla Els Generals enquadra les targetes dins del seu programa “12 causes, 12 obres” i les ha dibuixades una xiqueta de la comissió anomenada Maria Cubells. Estes postals es repartiran el dia 19 de desembre, en una festa nadalenca que recorrerà a partir de les 18.00 hores els carrers de la demarcació. Els xiquets aniran amb indumentària de Nadal i acompanayts amb panderetes i tambors. Amb açò es recaptaran fons per a l’associació FEBHCV d’afectats per espina bífida i hidrocefàlia. El preu de cada targeta nadalenca és d’un euro.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar