Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Una falla contra el maltractament

fm.thumbnail

La Falla Avinguda Burjassot-Carretera de Paterna, més coneguda com La Parreta, va presentar el passat 25 de novembre la falla que plantarà en 2009 en homenatge a les dones víctimes de la violència de gènere. L’artista Carlos Berlanga plantarà un monument que, amb el lema XQ?, representarà algunes de les preguntes que es fan estes dones (¿perquè em passa a mi? ¿perquè continue amant-lo…?), i seu remat serà una d’elles que ha deixat enrere eixe infern i mira des de dalt tots els mals que havia patit per culpa de la seua parella. Esta falla participarà en la secció 7a-A i en el concurs de falles innovadores.

fi.thumbnailTambé va presentar-se eixe dia la falla infantil de la comissió, obra del mateix artista faller. Amb el lema L’educació, en les seues escenes tracta quatre casos on esta matèria és escassa: uns xiquets creuant el carrer en monopatí com volen, l’oferta televisiva infantil, un professor que ensenya coses que no complix ell mateix, i una mascota poc educada a la qual li intenta donar classes la seua ama.