‘Tot és festa’ torna a la tele hui

Esta nit és el “retonno” del programa Tot és festa a la televisió. L’incombustible presentador Jaume Bronchud és un dels fitxatges de la nova televisió local Levante TV, el qual se’n porta tot el seu bon fer, el seu estil desenfadat i els seus col·laboradors a esta nova oferta televisiva. L’estrena -o la re-estrena, segons es mire- serà a les 21.30 hores de hui dimecres al canal 23 de la TDT, tenint cobertura en tota València i la comarca de l’Horta.

El programa parlarà cada setmana de tot el que succeeix en el món de les Falles. Hi haurà entrevistes, reportatges al carrer i col·laboracions de més de vint persones entre les quals no faltaran coneguts pels fallers com Miguel Prim, Javier Tejero o José Acosta. La participació del públic serà molt important, per la qual cosa qualsevol podrà posar-se en contacte amb el programa de diverses maneres (només falten senyals de fum): pel fòrum (www.totesfesta.com), per telèfon (963 992 601), per missatges de mòbil (es comunicarà el número en pantalla), per correu electrònic (totesfesta@levantetv.es) o per correu postal (Tot és festa, Levante TV, carrer Traginers número 7 del Polígon Vara de Quart, 46014 València).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar