Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los carteles de Fallas?

‘Tot és festa’ torna a la tele hui

tefEsta nit és el “retonno” del programa Tot és festa a la televisió. L’incombustible presentador Jaume Bronchud és un dels fitxatges de la nova televisió local Levante TV, el qual se’n porta tot el seu bon fer, el seu estil desenfadat i els seus col·laboradors a esta nova oferta televisiva. L’estrena -o la re-estrena, segons es mire- serà a les 21.30 hores de hui dimecres al canal 23 de la TDT, tenint cobertura en tota València i la comarca de l’Horta.

El programa parlarà cada setmana de tot el que succeeix en el món de les Falles. Hi haurà entrevistes, reportatges al carrer i col·laboracions de més de vint persones entre les quals no faltaran coneguts pels fallers com Miguel Prim, Javier Tejero o José Acosta. La participació del públic serà molt important, per la qual cosa qualsevol podrà posar-se en contacte amb el programa de diverses maneres (només falten senyals de fum): pel fòrum (www.totesfesta.com), per telèfon (963 992 601), per missatges de mòbil (es comunicarà el número en pantalla), per correu electrònic (totesfesta@levantetv.es) o per correu postal (Tot és festa, Levante TV, carrer Traginers número 7 del Polígon Vara de Quart, 46014 València).