¿Has leído "¿Sabías esto?"?

‘Tot és festa’ torna a la tele hui

tefEsta nit és el “retonno” del programa Tot és festa a la televisió. L’incombustible presentador Jaume Bronchud és un dels fitxatges de la nova televisió local Levante TV, el qual se’n porta tot el seu bon fer, el seu estil desenfadat i els seus col·laboradors a esta nova oferta televisiva. L’estrena -o la re-estrena, segons es mire- serà a les 21.30 hores de hui dimecres al canal 23 de la TDT, tenint cobertura en tota València i la comarca de l’Horta.

El programa parlarà cada setmana de tot el que succeeix en el món de les Falles. Hi haurà entrevistes, reportatges al carrer i col·laboracions de més de vint persones entre les quals no faltaran coneguts pels fallers com Miguel Prim, Javier Tejero o José Acosta. La participació del públic serà molt important, per la qual cosa qualsevol podrà posar-se en contacte amb el programa de diverses maneres (només falten senyals de fum): pel fòrum (www.totesfesta.com), per telèfon (963 992 601), per missatges de mòbil (es comunicarà el número en pantalla), per correu electrònic (totesfesta@levantetv.es) o per correu postal (Tot és festa, Levante TV, carrer Traginers número 7 del Polígon Vara de Quart, 46014 València).

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar