Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los carteles de Fallas?

Recordant les primeres dècades de la Falla Sant Marcel·lí

imagesDins de les activitats del seu cinquanta aniversari, la Falla Arquesbisbe Olaechea-Sant Marcel·lí ha programat una sèrie de xerrades-col·loqui per recordar la seua història dividida en dècades. En estes trobades parlaran les falleres majors dels anys corresponents i es projectaran diapositives d’actes i fallers de la comissió en eixes èpoques. Per altra banda, també està previst un debat sobre el teatre faller on participarà el delegat de cultura de Junta Central Fallera, José Ombuena, i els actors i directors Carles Galiana i Gaspar Zamora

Dijous 23 d’octubre, a les 20.30 hores, hi haurà un sketch que forma part de l’obra Després de la pluja, interpretat pel grup de teatre de la comissió; després tindrà lloc el debat sobre el teatre faller. La xerrada-col·loqui sobre les dues primeres dècades de la falla (dels exercicis 1959-60 a 1968-69 i de 1969-70 a 1978-79) es realitzarà al dia següent, el 24 d’octubre.