Concurs d’indumentària amb 6.000 euros en premis

indumentariaLa Falla Cotxera de Torrent ha convocat els Concursos d’Indumentària Valenciana Narci Garcia dirigits a dones, xiquetes i xiquets. En esta competició de vestuari típicament valencià es repartiran premis valorats en uns 6.000 euros, i en ella podran participar persones de qualsevol localitat, encara que no siga Torrent. La desfilada dels participants tindrà lloc el dissabte 18 d’octubre al saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent, en un acte en el qual també s’emetrà el veredicte d’un jurat expert en la matèria.

Quant als premis que es donaran, en altres anys s’han donat talls de vestit de seda a les xiquetes i dones que n’han aconseguit el primer. Per al segon i tercer premi s’han oferit peinetes fetes a mà, mocadors i altres complements. Els xiquets han tingut talls de vestit de ras amb diversos accessoris en el cas del primer classificat. Algunys anys, a banda d’estos guardons, també se n’han oferit altres per a categories com al vestit més antic o el millor pentinat de valenciana.

Per a participar, cal enviar una carta amb els noms dels participants i el seu número de cens, amb el segell de la comissió a la qual representen, a Artesania Esteve, C/ Gómez Ferrer, número 21, 46900 Torrent (València). També pot enviar-se la sol·licitud al correu electrònic artesaesteve@hotmail.com, o bé es pot telefonar al 96 156 21 67.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar