Els llibrets també es presenten

Immersos en presentacions de falleres majors, de figures que va a l’Exposició del Ninot i de moltes coses més que presenten els fallers (algun dia presentaran les carpes també), quasi ens oblidem que també es presenten  alguns llibrets de falla. És el cas del que ha editat la Falla El Canet de Cullera, que que tindrà la seua “posada de llarg” el 18 de febrer, i el de Falla Joan d’Aguiló-Gaspar Aguilar, deu dies després. Dos llibrets que, per cert, estan plens d’articles interessants.

Llibrets

Efectivament, el el 18 de febrer es presentarà el llibret de la Falla El Canet al Conservatori Professional de Música “Rafael Talens” de Cullera (carrer Ausiàs March, 7). Una obra plena de col·laboracions literàries amb noms molt coneguts en el món faller (inclòs el de Candreu en pla bipolar seriosa-humorística). Altre llibret ple de textos és del de Joan d’Aguiló, que el dia 28 de febrer a les 20.00 hores a l’antic monestir de Sant Miquel dels Reis tindrà la seua presentació oficial.

I parlant de llibrets, una falla que també el mima molt, Francesc Climent-Uruguai, inaugura hui el seu nou casal al carrer Francesc Climent número 13 de València. L’acte començarà a les 20.30 hores.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar