Jorge Guarro, cor faller


El vicepresident primer de Junta Central Fallera, Jorge Guarro Monllor, ha rebut el Premi Cor Faller de la Federació de Falles de Benicalap-Campanar. Esta federació també ha atorgat el Premi Gegant a Rosa Herrero Herrero i el Premi Pau i Concòrdia a la Protectora d’Animals i Plantes.

Escut Federació de Falles Benicalap-CampanarLa Federació de Falles de Benicalap-Campanar ha anunciat hui que atorga el Premi Cor Faller a Jorge Guarro per impulsar, elaborar i defendre la candidatura de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial en la Unesco. Per altra banda, Rosa Herrero Herrero, secretària d’eixa federació i presidenta de la Falla Alfara del Patriarca-Periodista Gil Sumbiela, ha rebut el Premi Gegant per la seua llarga tasca en Benicalap-Campanar. Per últim, el Premi Pau i Concòrdia a la Societat Valenciana Protectora d’Animals i Plantes (S.V.P.A.P.) com a reconeixement del seu treball social i ecològic desinteressat des de 1973.

Els premis s’entregaran el dia 26 de gener als salons de la Hípica de València, en una gala presidida per Sandra Muñoz, fallera major de València de 2012.