D’esbossos, concerts i solidaritat

Sobredosi d’actes fallers esta setmana. Per a qui vulga més i més, a banda de tot el que s’ha anunciat ja, hi ha una recollida d’aliments en Santa Maria Micaela des de divendres, la presentació d’esbossos de la Falla Blanqueries dissabte, i un concert de la Falla General Barroso diumenge. Altre cap de setmana de no parar…

Este divendres 14 comença la campanya de recollida d’aliments de la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà. En col·laboració amb Cáritas, s’arreplegaran menjars de llarga durada i nadalencs al casal de la comissió de 19.30 a 21.30 hores fins al 21 de desembre. A més, durant el mateix horari també podran donar-se joguets que aniran a parar als xiquets més necessitats.

Per altra banda, dissabte 15 a les 11 del matí tindrà lloc la presentació del projecte gran de la Falla Blanqueries. Tindrà lloc al cementeri general de València, on també es farà una missa en honor a tots els fallers i falleres que ens hagen deixat. Quant al monument que es presentarà, és una idea d’un faller de la comissió anomenat Francisco Simeón que realitzarà l’artista Paco Real. L’esbós és un dibuix de d’Ángela Sánchez Serrano.

I per completar el cap de setmana, el diumenge a les dotze del matí tocarà la banda de música de la Falla General Barroso-Litògraf Pascual y Abad al Mercat de Colón, amb la direcció del mestre José San Antonio i Velert. Esta actuació forma part del cicle de concerts a l’aire lliure patrocinat pel Palau de la Música. Prèviament hi haurà un cercavila per la zona.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar