Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Concurs de curts a Torrent (de cine, clar)

fallascine¿T’agrada imitar a Spielberg? ¿O almenys a Mariano Ozores? Si a més eres faller de Torrent, este concurs és per a tu.  La Falla Nicolau Andreu d’esta localitat ha convocat un concurs de curtmetratges per a les 29 comissions de la ciutat amb nombrosos premis on es valorarà la qualitat, la creativitat i l’originalitat. El dia 8 de setembre n’hi haurà una reunió informativa al casal dels organitzadors.

Este concurs, que té per títol “Concurs de Curtmetratges Fallers: Objectiu Faller”, intenta potenciar la creativitat artística i audiovisual entre les comissions falleres de Torrent, les quals podran saber-ne més dissabte que ve al casal de la falla organitzadora, situat al carrer Sant Joan de Ribera, número 17, de València. Allí s’explicarà el funcionament del concurs  i es dirà el període d’inscripció en el mateix. La participació també pot confirmar-se escrivint al correu electrònic falla@nicolauandreu.es.

De moment, se sap que el curtmetrage ha de presentar-se en format digital (WMV, MPG o MP4), ha de ser original i inèdit, i com a màxim ha de durar 3 minuts. Cadascú començarà amb la capçalera del concurs on figuraran els seus patrocinadors i col·laboradors, la qual es podrà descarregar en www.nicolauandreu.es. La temàtica haurà de ser necessàriament fallera i parlat en valencià. A més, els participants hauran de cedir tots els drets del vídeo a la Falla Nicolau Andreu, per tal que puga publicar-lo tant físicament com en Internet.

Els premis que hi ha en joc són: Premi Popular Online Bon Dia Torrent, de 200 € + trofeu; Premi Millor Tècnica i Edició Wattussi, de 200 € + trofeu, 1r Premi al Millor Curt, de 150 € + trofeu, 2n Premi al Millor Curt, trofeu; 3r Premi al Millor Curt, trofeu; Premi Enginy i Gràcia de 50 € + trofeu; Premi al Millor Actor,  trofeu; Premi al Millor Actriu,  trofeu.