Pare, ¿com es fa una falla? 2


Si el pobre progenitor posa cara de pardal perquè no sap què contestar-li al xiquet, el nou Taller Didàctic li pot ajudar. Es tracta d’un projecte conjunt entre la Falla Borrull-Socors i el Malalt de Falles, alter ego de Xavi Serra, que pretén donar a conéixer als xiquets com es fa una Falla. La idea és molt senzilla: es realitzaran una sèrie de vídeos on artistes falleres explicaran des del seu taller com es fa una falla, contant-ho pas a pas i de manera amena i divertida. Este material audiovisual podrà vore’s en Internet, dins del blog Malalt de Falles.


2 ideas sobre “Pare, ¿com es fa una falla?

  • excessos

    I a més, en tota la informació podran participar fent un conte per participar al concurs de contes curts de la falla Borrull Socors…
    Guanyar un e-book i una consola en un joc educatiu. Tot un excés de món faller.
    Mola!!!

Los comentarios están cerrados.