El temps se li va a Duc de Gaeta

Presentació de projectes 2010 de Duc de Gaeta (1)És així: el temps se’n va, i no torna mai més. Tempus Fugit, este és el lema del monument gran que plantarà l’artista Miguel Santaeulalia Serrán a la plaça de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. L’infantil, per altra banda, tindrà el lema I love l’horta i és un projecte de José Gallego Gallego. Ambdós participaran en les seccions de plata respectives, i tenen un pressupost de 85.000 euros per al primer i de 17.000 euros per al segon. Els projectes van presentar-se en un acte amb alguna que altra sorpresa i el casal ple de gom a gom.

En les escenes de Tempus Fugit es vorà com el temps transforma les nostres vides i el nostre món, donant solucions absurdes a problemes greus com enviar abrics a l’Àfrica, per exemple. També es reflectiran les lluites contra el temps de la gent, i quan després d’una vida en què ens en falta, arriba un moment en què en tenim de sobra. A banda de la falla en sí, cal destacar en treball fet per l’artista en la maqueta -que podria ser digna de la secció especial- i, per descomptat, en l’esbós, el qual està fet amb una gran qualitat artística.

Maqueta de la Falla Duc de Gaeta 2010

La falleta infantil, per altra banda, intentarà descobrir als xiquets la riquesa de flora i fauna que té l’horta:, així com el seu passat i e l seu present. També donarà un missatge demanant ajuda, perquè està amenaçada pels quatre costats.

La maqueta i els esbossos també poden vore’s en el canal del Distrito Fallas de YouTube:

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar