Hui es llegiran els llibrets premiats per Lo Rat Penat


Hui a les 19.30 hores es llegiran els llibrets que han aconseguit el premi extraordinari en el concurs de Lo Rat Penat, acte que tindrà lloc al Saló Constantí Llombart d’esta entitat, situat el carrer Trinquet de Cavallers, número 9 de València. Hi haurà una actuació musical del Cor Popular de Lo Rat Penat.

En concret, participaran en la lectura Donís Martín i Albizua, guanyador del Premi Extraordinari “Bernat i Baldoví”, Joan Antoni Alapont i Pérez, Rafael Melià i Castelló, Ampar Cabrera i Sanfèlix, Anfós Ramon i Garcia, Manuel Lagardera i Ramis, Roser Lacruz i Caplliure, Ernest Olmos i Sabater i Sito Sanchis, els quals llegiran els seus propis poemes. Presidiran l’acte la fallera major de València, Sandra Muñoz, la Regina dels Jocs Florals, Amparo Vicent, i el president de Lo Rat Penat, Enric Esteve. A més, la nota musical la posarà el Cor Popular de Lo Rat Penat, dirigit per Jesús Madrid i presidit per Rosa Bartual.