Es clausuren les III Xarrades en Curt


Este dissabte va clausurar-se la tercera edició de les “Xarrades en Curt” de la Falla Lepant-Guillem de Castro, amb els següents curtmetratges guanyadors: El camino del exceso, Estereoscopia, La tragedia del hombre hueco, Cinespañol i El método Julio.

Dissabte 14 de maig, la Sala Off va ser l’escenari de la gala de cloenda de la III Mostra Xarrades en Curt de la Falla Lepant de València. Dels 24 finalistes en el concurs de curts de cine, va alçarse amb el Premi Cortocircuito Valencia l’obra Cinespañol, del director Esteban Algaba. El premi del públic va recaure en La tragedia del hombre hueco, dirigida per Jorge de Guillae. En cintes nacionals va triomfar Estereoscopia, de Xacio Baño, mentre que la millor obra valenciana va ser El camino del exceso, de David Andreu. Per últim, el jurat va donar una menció especial al documental El método Julio de Jon Caraño per la seua reivindicació de la solidaridad i de la humanitat.

Més de 100 assistents a l’acte van poder vore totes les obres premiades, que van ser projectades en el local. Els organitzadors van destacar l’alt nivell dels més de 200 curtmetratges rebuts.