Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Música de Fallas?

Les maquetes de la FFSE, este cap de setmana

Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE)Torna este cap de setmana, i ja per dècima vegada, la presentació de projectes de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE). Com sempre es revetlaran les maquetes dels monuments que plantaran les falles federades (Na Jordana, Convent, Almirant, Exposició, Cuba-Literat Azorín, El Pilar, Sueca-Literat Azorín, Regne de València-Duc de Calàbria, L’Antiga de Campanar i Nou Campanar), les quals aniran acompanyades d’exposicions, espectacles pirotècnics, festes infantils amb Babalà, discoteques mòbils i debats, entre altres activitats. En especial, enguany destaca la mostra sobre els 10 anys de projectes de l’exposició i la col·laboració de les festes d’Algemesí, de les quals hi haurà demostracions en viu i en directe. Per tercer any consecutiu, la Festa per a Tots se celebrarà a les drassanes del Grau de València.

La Festa per a Tots de la FFSE durarà des del divendres 23 d’octubre per la nit fins al diumenge 25 d’octubre pel matí, i estarà oberta al públic de 22.00 a 2.00 el divendres, de 9.00 a 14.00 i de 16.30 a 2.00 el dissabte, i de 8.00 a 14.00 el diumenge. El programa d’actes detallat és el següent:

DIVENDRES 23
22:00 h. Recepció dels Representants (FFMM i Presidents) de les comissions que integren la Federació.  Locutora:  Silvia Tomás (RTVV). Espectacle d’animació (Alterevent Espectacles).  Presència de les FFMMVV i les seues Corts d’Honor.
22:30 h. INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE LES MAQUETES I ESBOSSOS.
Inauguració de les exposicions:
• “10 ANYS DE PROJECTES DE LA FEDERACIÓ”
• “L’ART DE LA FOTOGRAFIA EN LES FALLES” (Lázaro de la Peña)
• “LA FESTA DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT (Algemesí)
• “INDUMENTÀRIA VALENCIANA”: Amb la participació de COSES CUCAS, JOSEFINA HORTA,SERRANO I NAVALÓN, DÉDALO,ALBAES, PILAR VALVERDE I EVE, ALMAZÁN DÍAZ (ORFEBRE)
• HURRACAÍNS DE BENIGÀNIM” (MOROS I CRISTIANS)
Copa de cava valencià (Cellers VEGAMAR)
00:00 h. Exhibició de “Focs arabescos” (Pirotècnia Vicente Caballer).  Festa de Benvinguda, amb disc-mòbil.

DISSABTE 24
10:00 h. Despertà infantil (Pyroshopping).
11:00 h. Festajoc: Festival Infantil i Conta-contes (RTVV i BABALÀ Club).
14:00 h. Mascletà (Pirotècnia Vicente Caballer).
17:30 h. Taula rodona “Especialíssim.es 2010”: Amb la participació dels artistes que
realitzen les vint falles. En acabar, signatura de quaderns amb els esbossos.
Moderador: Boro Peiró
19:00 h. “La Festa de la Mare de Déu de la Salut (Algemesi)”. Participació de “Les Muixerangues”, “Els Tornejants”, “Les Llauradores”, “Els Bastonets” (Ajuntament d’Algemesí).
22:00 h. Sopar de germanor.
00:00 h. Festa amb disc-mòbil.

DIUMENGE 25
12:00 h. Desfilada d’indumentària valenciana (organitzat pels indumentaristes que  participen en l’Exposició).
14:00 h. Cloenda.